Φιλανθρωπική Δράση

BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ 2012

Το Δεκέμβριο του 2012, η μονάδα μας, οργάνωσε το πρώτο της bazaar, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στο χώρο υποδοχής του νοσοκομείου μας. Αρχικά, συγκεντρώθηκε ένας μεγάλος αριθμός βιβλίων, χάρη στη συνεισφορά των εργαζομένων της μονάδας και άλλων τμημάτων του νοσοκομείου. Επισκέπτες και προσωπικό ανταποκρίθηκαν ευχάριστα στο κάλεσμα αυτό, υποστηρίζοντας έμπρακτα με τις αγορές τους το σκοπό του bazaar. Το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις, διατέθηκε για την υλική ενίσχυση του συλλόγου προστασίας αγέννητου παιδιού « Η Αγκαλιά » και του «Κέντρου αποθεραπείας και αποκατάστασης παιδιών με αναπηρία» στη Βούλα.

BAZAAR ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΩΝ 2013

Η μεγάλη ανταπόκριση επισκεπτών και προσωπικού στο περσινό bazaar, μας ώθησε στην πραγματοποίηση ενός διαφορετικού αυτή τη φορά φιλανθρωπικού παζαριού με ιδιαίτερα «γλυκό» χαρακτήρα. Στο Bazaar Γλυκισμάτων που έγινε το Δεκέμβριο του 2013, το προσωπικό της μονάδας μας, καθώς φίλοι και εργαζόμενοι του νοσοκομείου, έφτιαξαν μια απίστευτη ποικιλία από κουλουράκια, μπισκότα και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές τα οποία διατέθηκαν σε προσιτή τιμή. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιώδης. Το ποσό που συγκεντρώθηκε διατέθηκε για την υλική υποστήριξη του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου παιδιού «Η Αγκαλιά».

BAZAAR ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΩΝ 2014

Η θετική ανταπόκριση του κόσμου σε αυτά τα δύο bazaar, μας έδωσε δύναμη να διοργανώσουμε και αυτή τη χρονιά μία ακόμη «γλυκιά» και συνάμα γιορτινή συνάντηση προκειμένου να ενισχύσουμε συνανθρώπους μας οι οποίοι μας έχουν ανάγκη.

Το φετινό bazaar θα περιλαμβάνει λαχταριστά αλμυρά και γλυκά εδέσματα τα οποία θα τα γευτούμε το Δεκέμβριο στο χώρο υποδοχής του νοσοκομείου μας.

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στο γιορτινό «γλυκοπαζάρεμα» με χειροποίητες δημιουργίες μπορεί να επικοινωνήσει με τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στα παρακάτω τηλέφωνα: 213 205 7113 (εσωτ.7113)

 

BAZAAR ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΩΝ 2015

Η ΜΕΘ του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου Διοργανώνει και φέτος εορταστικό Bazaar στο χώρο υποδοχής του Νοσοκομείου μας 10 και 11 Δεκεμβρίου με λιχουδιές που με πολύ μεράκι και αγάπη ετοίμασαν οι εργαζόμενοι. Τα έσοδα και φέτος θα πάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό που θα ανακοινωθεί. Σας περιμένουμε. Καλές γιορτές!!!!!